Apartamente noi Iași, Miroslava | 1, 2 și 3 camere - Roca Residence

Facebook

WhatsApp

+40 748 828 828

Apartamente noi în Iași —

Stilul tău. Casa ta.


Etapa 1 — FINALIZATĂ ÎN 2019

2 blocuri
48 apartamente

Vândute integral

Etapa 2 — ÎN CONSTRUCȚIE

3 blocuri
70 apartamente

Start vânzări

poziționare excelentă

APARTAMENTE NOI ÎN IAȘI, ȘOS. NICOLINA - CAPĂT CUG (LÂNGĂ HOTEL CAPITOL)

Predare imediată(ultimele apartamente)

3 motive
pentru care să alegi
Roca Residence

01. CALITATEA MATERIALELOR

Gândite și construite în armonie cu nevoia de spațiu, intimitate și siguranță, am demarat în forță lucrările pentru cea de-a 2-a etapă a proiectului. Aceasta, vine ca o confirmare a calității celor 48 de apartamente finalizate și date integral spre locuință în prima etapă. Fără să facem rabat de la calitate, am ales să lucrăm de fiecare dată cu materiale de la cei mai consacrați producători din Italia și Spania, bazându-ne pe o echipă de profesioniști, ce garantează execuția la standarde europene. Structura de rezistență pe cadre din cărămidă și placa de beton de la ultimul etaj garantează siguranța fiecarei familii chiar și în cazul calamităților naturale.

02. ATENȚIA LA DETALII

Alege să visezi și îndeplinește-ți visul într-un complex de apartamente unic! Profesionalismul și atenția la fiecare detaliu al construcției, definesc cel mai bine complexul de apartamente. Finisajele sunt realizate în concordanță cu cele mai inovative tehnici și răspunde cu succes până și celor mai exigente cerințe. Confortul apartamentelor este completat de încălzirea în pardoseală, tâmplăria PVC cu geamuri tripan, centrală în condensație și termosistemul de 10 cm ce asigură temperatura optimă a locuinței. Nu am uitat nici de nevoia de siguranță, așa ca am prevazut un sistem de acces format din interfon și ușă antiefracție pentru ca tu să te simți în siguranță la orice oră din zi și din noapte.

03. APARTAMENTE SPAȚIOASE

Un proiect gândit și transpus din schițe în realitate, în strânsă armonie cu nevoia fiecarui om de spațiu, confort și intimitate. Apartamentele din complex cu 1, 2 și 3 camere sunt luminoase și cu camere generoase ca să îți încapă toate visele. Compartimentarea clasică a apartamentelor pentru care am optat în cadrul proiectului, ne-a permis să distribuim spațiul din fiecare apartament în camere individuale. Astfel, am reușit să îmbinăm viața ta activă de zi cu zi, cu liniștea necesară uneori. Ne-am dedicat cunoștințele dobândite, profesionalismul și energia pentru a-ți satisfice așteptările până la cele mai fine detalii și am construit complexul Roca Residence.

apartamente_noi_iasi_miroslava_dotari_si_finisaje_premium_dezvoltator_01
apartamente_noi_iasi_miroslava_dotari_si_finisaje_premium_dezvoltator_02
apartamente_noi_iasi_miroslava_dotari_si_finisaje_premium_dezvoltator_03
apartamente_noi_iasi_miroslava_dotari_si_finisaje_premium_dezvoltator_04
apartamente_noi_iasi_miroslava_dotari_si_finisaje_premium_dezvoltator_05